Relativní tlak

Apsolutni vs. Relativni barometarski tlak

relativní tlak

Izmeri se atmosferski tlak. EurLex-2 Mjerenje razlike tlaka i atmosferskog tlaka provodi se iznad i, ako relativní tlak potrebno, ispod uređaja za mjerenje obujma.

relativní tlak

Merjenje razlike med tlakom in atmosferskim tlakom se opravi pred napravo za merjenje prostornine in po potrebi za njo. EurLex-2 Barometar mora biti na raspolaganju za pokazivanje prevladavajućeg atmosferskog tlaka.

relativní tlak

Na voljo mora relativní tlak barometer za izračun prevladujočega atmosferskega tlaka. EurLex-2 Na atmosferskoj temperaturi i pri atmosferskom tlaku je u tekućem stanju.

Mirni jabolčnik: To je jabolčnik brez karbonizacije nad atmosferskim tlakom.

relativní tlak

EurLex-2 Pa je atmosferski tlak u kPa. Pa je atmosferski tlak v kPa; EurLex-2 temperaturu na kojoj dolazi do promjene pri atmosferskom tlaku, temperatura, pri kateri pride do spremembe pri atmosferskem tlaku, EurLex-2 Tlak ispušnog plina u dimnoj komori ne razlikuje se više od 75 mm vodeni stupac od atmosferskog tlaka.

relativní tlak

Tlak izpušnega plina v dimni komori se ne razlikuje za več kot 75 mm vodnega stolpca od atmosferskega tlaka. EurLex-2 iznimni slučajevi temperaturnog porasta ili pada atmosferskog tlaka ili slučajnog onečišćenja; v izjemnih primerih povišanja temperature, zmanjšanja atmosferskega tlaka ali naključnega onesnaževanja; EuroParl Atmosferski tlak mjeri se do točnosti od ± 0,1 kPa.

Atmosferski tlak se meri s točnostjo ± 0,1 kPa.

relativní tlak

Eurlex Potrebno je mjeriti atmosferski tlak.

Važne informacije