Hipertenzija denas. Uređaj DENAS - dinamička elektroneurostimulacija

hipertenzija denas

smanjen srčani pritisak u hipertenziji

Dens - DENAS je vaš osobni liječnik koji pomaže da se: Brzo oslobodite akutne i kronične boli Vrate unutarnje tjelesne funkcije Ubrza oporavak radi sinergiju sa drugim tretmanima za ubrzavanje ozdravljenja Napravi dugotrajno upečatljiv rezultat kod gotovo svih bolesti Djeluje na prirodan način podržavanjem regenerativne sposobnosti tijela i tako pomaže tijelu da pojača svoje vlastite iscjediteljske potencijale. Dens-terapija postala je prihvaćena kao novi oblik liječenja u prevenciji, terapiji i rehabilitaciji širom svijeta.

Važno je napomenuti da je u Rusiji danas, dens-terapija dio klasične medicine i to je registrirano od strane Ruskog Ministarstva zdravstva kao službena samostalna metoda liječenja.

Ona se uči na medicinskim fakultetima kao zasebna disciplina i može se specijalizirati kao Dens — terapija. Također možete vrlo brzo olakšati ili potpuno eliminirati razne bolove, neovisno o uzroku.

Rad sa 15 programa pomaže vam jednostavno i lako liječiti razne bolesti kao što su alergije, bolesti probavnog trakta, bolovi u leđima, bolovi u zglobovima, vegetativno-vaskularna distonija, ginekološki bolovi, hipertenzija, glavobolje, kašalj, poremećaji menstrualnog ciklusa, poremećaji urinarnog trakta, impotencija, hunjavicatrauma, gušenja, post operacijska rehabilitacija, sportske ozljede i gotovo sve bolesti uključujući i pojačano lučenje mlijeka kod majki koje doje Hypogalactia i Lactostasis.

hipertenzija denas

Popis bolesti koje se liječe Dens metodom je veliki. Napominjemo da kontraindikacija nema, osim ako se pretjera sa snagom tretmana, a naravno terapiju ne mogu koristiti osobe sa ugrađenim pacemaker.

Kako koristiti Uređaj je opremljen gumbima pomoću kojih pacijent može podesiti način rada i raspon ekspozicije.

Tens metoda Metoda se osniva na principu elektro analgezije, povisen pritisak kako smanjiti dolazi do stimuliranja A živčanih vlakana.

Stimulacijom A vlakana dolazi do kočenja C vlakana odgovornih za prijenos boli na više razine živčanog sustava.

Homepage Hipertenzija od 3 stupnja je moguće dobiti za volanom Hipertenzija od 3 stupnja je moguće dobiti za volanom ako je veći od 1 znači da je dugotrajna imovina financirana iz moguće je izračunati Zadatak 3.

Električni podražaji frekvencije od 75 - Hz i trajanju impulsa od 0. Primjenjuju se pretežno dvokanalni aparati s naponom struje od  V i jačinom struje od 0 - 75 mA.

hipertenzija denas

Struja se primjenjuje putem elektroda uz koje se po potrebi stavljaju i gel ili pasta koji povećavaju provodljivost kože. Aktivna elektroda se stavlja na bolno mjesto a druga sa suprotne strane.

Vrijeme popuštanja boli je različito te se kreće od  min, a toliko traje i tretman.

hipertenzija denas

Postupak se može ponoviti više hipertenzija denas dnevno. Hipertenzija denas koristimo TENS?

Univerzalni uređaj djelotvoran je kod bolova u leđima, bolova u zglobovima, hipertenzije, glavobolje, simptoma prehlade, probavnih smetnji, brže uklanja posljedice ozljeda, povećava prilagodljivost tijela tjelesnom i mentalnom umoru itd. Možete odabrati jedan od 13 pripremljenih terapeutskih programa za terapiju Korisničko sučelje izbornika i svestranost uređaja pomažu u liječenju vrlo udobnim i učinkovitim za ljude svih dobnih skupina. Za terapiju, možete odabrati jedan od 13 pripremljenih terapeutskih programa ili napraviti individualni plan liječenja.

Važne informacije